Емаль ЕП-1267

Призначення
Використовується за захистом від корозії цистерн, металоконструкцій, електрощитів та іншого устаткування, що експлуатується в хімічно агресивних середовищах, при впливі масел, бензину та інших нафтопродуктів, а також для фарбування бетону, склопластиків і пластмас.

Характеристика
ЕП-1 267 відноситься до швидковисихаючим ЛКМ, емаль може наноситися на металеві поверхні без попереднього грунтування. Покриття володіє відмінними захисними властивостями і витримує відкриту промислову атмосферу, вплив хімічно агресивних газів і парів. Матова поверхня емалі добре приховує дефекти на офарблюваних вироби. Покриття, що складається з двох шарів ЕП-1267, в умовах холодного клімату зберігає свої властивості протягом 5 років, при помірному кліматі – 8 років, а при тропічному кліматі – не менше 3 років. У нашій компанії можна замовити ЕП-1267 за конкурентною в Санкт-Петербурзі ціною.

Склад
ЕП-1 267 – двокомпонентна система, що складається з затверджувача, який поставляється в комплекті, і основи, що представляє собою суспензію наповнювачів і пігментів в розчині перхлорвінілової і епоксидної смоли.

Спосіб застосування
Основа перемішується з затверджувачем до однорідної маси і витримується протягом 30 хвилин. Матеріал наноситься на ретельно знежирену поверхню пневматичним, безповітряним або електростатичним розпиленням. Фарбування проводиться в два шари, з витримкою першого шару 10-15 хвилин, тобто «мокрий по мокрому».

Запобіжні заходи
Вогненебезпечно! Керуватися галузевими правилами та нормами, використовувати гумові рукавички і індивідуальні засоби захисту.

Зберігання
ЛФМ зберігається в закритій тарі далеко від джерел тепла, виключаючи попадання сонячного світла і вологості.

Мінімальне замовлення 50 кг (обсяг 1 позиції даного товару 50 кг.)

Категорія: Позначки: ,

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Емаль ЕП-1267”“